INTALNIRILE NOASTRE
Bran - 2022


In 2022 ne-am strans cu mic si mare la Bran. Bucuria de a ne revedea a fost foarte mare, mai ales ca am cunoscut si familii noi care ni s-au alaturat in acest frumos drum. Am impartasit emotii, am povestit intamplari, am plans , am ras, abia asteptam urmatoarea intalnire.

VEZI MAI MULT
Predeal - 2021


La intalnirea din 2021 am avut inivitata pe Daniela Nicoleta Dumitrescu, psiholog clinician, fondatoarea Institutul de Formare și Educare Relațională. In cadrul conferintei de sambata doctor Ioana Streata ne-a furnizat ultimele date despre tratamentul in studiu si a răspuns întrebărilor adresate de participanți.

VEZI MAI MULT
Sighisoara - 2019


La intalnirea din 2019 ne-am strans cu mic cu mare la Sighisoara. Am modelat forme din VEZI MAI MULT
Voineasa - 2018


La Voineasa ne-am gasit in 2018 , intr-un cadru frumos unde am discutat, ne-am distrat si ne-am impartit cadouri.

VEZI MAI MULT
Trei Brazi, Predeal - 2017


A cincea intalnire a Asociatiei Oamenilor Mici a adunat cel mai mare numar de participanti, aproximativ 100 de pacienti si apartinatori. Intalnirea a adus multa voie buna si speranta si prin participarea specialistilor in domeniu si a voluntarilor de la centrul Noro.

VEZI MAI MULT
Eforie Nord - septembrie 2016


Incheiem sirul intalnirilor anul acesta cu o invitatie la malul marii in perioada 16-18 septembrie 2016. Alaturi de noi s-a aflat Mirela Zivari, Cristina Ivan Ungureanu si bineinteles Teo Hira.

VEZI MAI MULT
Paraul Rece - 2016


In perioada 5-7 august 2016 persoanele care "cresc mic " s-au intalnit la Paraul Rece. Pentru persoanele cu anumite dizabilitati fizice, intalnirile cu rol de socializare sunt de suflet, pline de emotie, locul unde prejudecatile si barierele de orice fel sunt inlaturate! Aici uitam pentru cateva zile durerile si problemele cotidiene!

VEZI MAI MULT
Lansare carte


Astazi, 26.05.2016, la ora 16:30 in sala Eforie a Cinematecii din Bucuresti, va avea loc lansarea versiunii in limba romana a cartii ,,In inimile noastre eram niste uriasi'' a renumitilor scriitori istraelieni Yehudah Karen si Eilat Negev dar si proiectia filmului ,,Warwick Davis si cei sapte pitici de la Auschwitz''.

VEZI MAI MULT
Invitatie Bulgaria - martie 2016


La aniversarea celor 20 de ani a oamenilor mici din Bulgaria a fost invitata si asociatia noastra care a fost reprezentata de Alina Tatucu, Romanita Dinca si Sebastiana. De asemenea au fost invitati medici: genetician, endocrinolog, pediatru, nutritionist, protectie sociala, psiholog, ortoped, neurochirurg.

VEZI MAI MULT

Invitatie Bulgaria - martie 2016
Hotel Vis - mai 2016


Prima sponsorizare am primit-o de la Hotel Vis - Eforie Nord, prin amabilitatea partenerului nostru Teo Hira.
O prima intalnire pe anul 2016 la malul Marii Negre, unde invitatul nostru special Daniel Sandu ne-a tinut uniti pe toti intr-un dans continuu.

VEZI MAI MULT
Ineu - 2015


In perioada 14-16 august 2015, la Ineu, a avut loc intalnirea Asociatiei Oamenilor Mici din Romania. Prin acest eveniment a vrut sa se arate ca a fi mic nu inseamna a fi anormal ci doar diferit si ca acei centimetri in minus sunt compensati de inteligenta, curaj si ambitie.

VEZI MAI MULT
Parang - 2014


In perioada 29-31 august 2014, in Parang, vila Parang, a avut loc a doua intalnire a Asociatiei Oamenilor Mici.

VEZI MAI MULT
Busteni - 2013


In perioada 23-25 august 2013, in Busteni, a avut loc prima intalnire a Asociatiei Oamenilor Mici. A fost o intalnire memorabila, emotionanta, cu povesti de viata impresionante. Noi, oamenii mari, am patruns cu pasi marunti in lumea celor mici dar cu suflet mare.

VEZI MAI MULT